Torso maken met Paverpol

Zelf een torso van Paverpol maken! Schrijf je nu in voor deze creatieve workshop, die is verdeeld over twee lesavonden: 8 en 15 december 2017.

Wat is Paverpol?
Paverpol is een vloeibare  milieuvriendelijke textielverharder, die gemengd kan worden met allerlei materialen, denk aan zand, grof of fijn. Het geeft een steenachtig effect en je kunt het prachtig afwerken.

Anneke Blom is verslingerd aan het werken met Paverpol. Het biedt je eindeloos veel mogelijkheden om je creativiteit vorm te geven. Het werkt ook vaak therapeutisch, terwijl je met je handen bezig bent, maakt het je hoofd leeg.

Tijdens de workshop laat Anneke je kennis maken met beeldende kunst. Met als uiteindelijk doel een naar eigen idee gecreëerde torso, die je zowel binnen als buiten kunt plaatsen. Zelf meenemen: schaar, lapjes stof of een oud t-shirt, kantjes, lintjes. Wij zorgen voor de rest.

Inschrijving tot 6 december via stichtingkunstgein@gmail.com o.v.v. workshop Paverpol. Na bevestiging inschrijving betaling p.p. € 30,- incl. koffie/thee. Stadspas geldig.

 

Datum van: 
do 8 dec 2016
Datum tot: 
do 15 dec 2016
Soort: 
Workshop
Waar: 
KunstGein Podium, Stadshuis Nieuwegein, Stadsplein 1c