Basis tekenen - tinten & schaduwen

Na diverse succesvolle tekenworkshops geeft kunstenaar Emad Al fatly opnieuw twee workshops: “Tinten & Schaduw tekenen”. Aan de hand van toegankelijke oefeningen en naar eigen waarneming, leert Emad je verschillende tekentechnieken.

Workshop 1: Tinten - dinsdag 10 januari 2017 19.30 - 22.00

De eerste workshop gaat over tinten. Emad start de les met essentiële informatie over verschillende soorten potloden, algemene informatie over hoe je deze  gebruikt, soorten papier en diverse  technieken met het potlood.  Bijv.: Wat zijn de mogelijkheden om van licht naar donker te gaan en wat gebeurt er als je druk uitoefent met je potlood… kortom het komt allemaal aanbod.

Workshop 2: Schaduw - dinsdag 17 januari 2017 19.30 - 22.00

Aan de schaduw kun je zien of het ochtend, middag of avond is, hoe kan dat? Hoe teken je een schaduw en is er een verschil met buitenlicht of kunstlicht? En hoe teken je lichtweerkaatsingen op weerkaatsende materialen zoals water en marmer. Allemaal vragen waar Emad in deze workshop een antwoord op geeft.

Beide workshops zijn geschikt voor beginners en voor hen die al eerder een cursus hebben gevolgd; het benodigde materiaal is aanwezig.

Inschrijving tot 7 januari via stichtingkunstgein@gmail.com o.v.v. Workshop tinten en/of schaduw tekenen.
Na bevestiging inschrijving betaling per workshop p.p. € 9  incl. koffie/thee. Stadspas geldig.

 

Datum van: 
di 10 jan 2017
Datum tot: 
di 17 jan 2017
Soort: 
Workshop
Waar: 
KunstGein Podium, Stadshuis Nieuwegein, Stadsplein 1c