Stop-motion met Lego olv Gonneke Prak

Stop-motion is een techniek waarbij je een hele serie foto’s maakt met op iedere foto een kleine verandering in het onderwerp. Door de foto’s snel achter elkaar af te spelen krijg je het idee dat het beeld beweegt: zo ontstaat je eigen stop-motion film!

Wie is Gonneke: “als beeldend kunstenaar en docent beeldende vorming wil ik mensen motiveren en enthousiasmeren om te gaan maken en de ruimte geven aan de eigen verbeelding. Ik zie veel onzekerheid over het eigen maken. Door op een laagdrempelige manier aan de slag te gaan met creativiteit zie ik het plezier en het zelfvertrouwen terugkomen.“

De workshop is voor ieder die belangstelling heeft voor animatie en om voorwerpen van Lego tot leven te brengen. Zelf meenemen: je smartphone of tablet. Lego is ter plekke aanwezig.

Inschrijving tot 12 februari voor workshop 19 februari (10.00-11.30). Kies je voor de workshop van 2 maart (19.30-21.00) dan inschrijven tot 23 februari via inschrijvingenkunstgein@gmail.com o.v.v. Stop Motion met Lego met voorkeursdatum. Na bevestiging inschrijving betaling p.p. € 27.50 incl. koffie/thee. De Stadspas is geldig.

Ook leuk! Vanaf 26 januari t/m 5 maart 2022 is de Lego kunst van Lego duo Gonneke en Agnes te zien tijdens de expositie: Een kleurrijke wereld.

Datum van: 
za 19 feb 2022
Datum tot: 
wo 2 mrt 2022
Soort: 
Workshop
Waar: 
KunstGein Podium, Stadshuis Nieuwegein