Workshop Art Journal

Terugblik op twee workshops Art Journal o.l.v. creatieve duizendpoot Nancy Boone

Met een voorbewerkt art journal (beeldboek) voor elke deelnemer en een korte uitleg door Nancy ging iedereen gedreven aan de slag. Voor de meeste deelnemers was het een nieuwe uitdaging; zij  gaven ook aan dat ze hier thuis verder in gaan werken. Voor de een zal het beeldboek een reisverslag worden, voor de ander wellicht een boekje vol mooie herinneringen. Volgens een van de enthousiaste deelnemers was het een leuke ervaring en een inspirerende workshop. Bekijk hier de foto's van de workshops.


Zelf een art journal maken?  Schrijf je in voor deze workshop!

Wat is nou precies een art journal? Nancy Boone neemt je mee in de wondere wereld van het creatief werken in boeken. Wat kun je in art journals allemaal vinden, wat kun je er mee doen en wat levert het jou als mens of kunstenaar op? Nancy wil je graag inspireren met deze ‘andere’ manier van werken.

Tijdens de workshop laat Nancy je ervaren hoe het is om in een boek te werken, welke boeken en materialen je kunt gebruiken en ze wil je vooral laten genieten van het spelen in je art journal! De workshop is geschikt voor beginners en andere liefhebbers. Het benodigde materiaal is aanwezig. Trek kleding aan die tegen een spatje verf kan!

Tot en met 27 exposeert Nancy met haar art journals  in KunstGein Podium.

Inschrijving tot 22 oktober via inschrijvingenkunstgein@gmail.com o.v.v. art journal. Na bevestiging inschrijving betaling p.p. € 15,-  incl. koffie/thee. Stadspas is geldig.
De workshop is op 25 oktober en 1 november  van 19.30 tot 21.30 uur

Datum van: 
do 25 okt 2018
Datum tot: 
do 25 okt 2018
Soort: 
Workshop
Waar: 
KunstGein Podium, Stadshuis Nieuwegein