Sketchcrawl in de Bibliotheek

Wie tekent er mee op zaterdag 23 april van 11.00-14.00 uur in de bibliotheek?

Wat betekent Sketchcrawl nou eigenlijk? Het woord is afgeleid van het woord Pubcrawl (kroegentocht). Het is eigenlijk een soort tekentocht voor liefhebbers. Je spreekt af op een bepaalde plek, markeert een omgeving waarbinnen iedereen blijft om te tekenen en je tekent wat je om je heen ziet. Dit kan één grote of meerdere kleinere tekeningen zijn. Basis is vaak pen/potlood en eventueel waterverf. Je sluit gezamenlijk af, je legt de tekenboekjes bij elkaar en je deelt ervaringen. Het leuke is natuurlijk dat iedereen op eigen wijze dezelfde omgeving tekent en daarin de verschillen te zien. Omdat april doet wat hij wil blijven we nog een keertje binnen.

Enthousiast geworden? Schrijf je in voor 18 april via activiteitenkunstgein@gmail.com o.v.v. Sketschcrawl. Er zijn geen kosten verbonden aan deze activiteit, maar neem eigen papier, pennen, potloden, krijt, waterverf, markers mee. Wat je fijn vindt om mee te werken.

Let op! Er mag geen eten of drinken meegenomen worden naar de bibliotheek. Er is een koffie/thee-automaat. Neem je een lunch mee dan kan je die buiten opeten.

Datum van: 
za 23 apr 2022
Datum tot: 
za 23 apr 2022
Soort: 
Tekenen
Waar: 
Bibliotheek De Tweede Verdieping, Stadshuis Nieuwegein