Papier scheppen

Een leuke workshop van twee uur met een mooie combinatie van zowel ambachtelijk als creatief bezig zijn. Hou jij van papier en wil je het zelf leren maken?

Tijdens de workshop leer je de basis van het papier scheppen en ga je naar huis met een aantal vellen handgeschept papier.

Papier scheppen is een vrij eenvoudige techniek om te leren en als je de slag te pakken hebt kun je eindeloos variëren met verschillende kleuren pulp en materialen. Denk daarbij aan het toevoegen van stukjes tekst, afbeeldingen, bloemen, takjes, stukjes touw enz. Er is voldoende materiaal aanwezig, maar je kunt natuurlijk ook zelf iets mee nemen om te verwerken. Zo ontstaan heel persoonlijke vellen die vaak al een kunstwerkje op zich zijn, maar die je op een later tijdstip natuurlijk ook verder kunt bewerken.

Docent: Tineke Radder

Prijs: €40,00 (inclusief materialen, koffie/thee en iets lekkers). Stadspas is geldig. Minimum aantal deelnemers per workshop is 5 en het maximum aantal is 10.

Inschrijven kan tot 12 oktober via: inschrijvingenkunstgein@gmail.com o.v.v. papier scheppen en ochtendworkshop (10.00-12.00) of middagworkshop (13.30-15.30). Na inschrijving volgt nadere informatie over de deelname.

Datum van: 
di 18 okt 2022
Datum tot: 
di 18 okt 2022
Soort: 
Workshop
Waar: 
KunstGein Podium, Stadshuis Nieuwegein