Expositie: Verrassingen

Vanaf 14 september t/m 22 oktober staat KunstGein Podium in het atrium van het Stadshuis Nieuwegein weer vól met kunst. Met veel genoegen nodigen wij u uit om te komen kijken naar de kunst van de cursisten, zijn penseeltjes, van kunstschilder Henk Kroezen en ontdek de verschillende stijlen.

Onder de bezielende leiding van “meester Henk”  schilderen de cursisten elke week met elkaar. Een hechte groep, die al heel wat jaren samen schildert. Zij inspireren elkaar en geven, daar waar nodig, onderling advies. Een ieder heeft een eigen visie en stijl of zelfs meerdere stijlen. Voor deze expositie betekent dit een mooie diversiteit aan kunstwerken en een variatie van uitbundige, opwindende kleurexplosies tot bedachtzame landschappen en nog veel meer.

De getoonde werken zijn: abstract, figuratief, surrealistisch en van klein tot groot formaat. Er is gewerkt met diverse technieken en materialen zoals, aquarel, acryl, olieverf en soms mixed media.

Ook is er werk van Henk Kroezen te zien. Benieuwd naar deze verrassende expo? Kom gauw kijken en laat je verrassen!

Deelnemende cursisten: Ad Terlouw, Angelique Raadgever, Annie Seelen, Chris Leenders, Esther Gerritsen, Hans Pekelharing, Trix Beerman, Joyce Blom, Sylvia Kramer, Petra Ebbelaar, Ria v/d Brink, Theo Kleijer, Jeanette van Santen en de ‘stuurman’ Henk Kroezen.

 

Datum van: 
wo 14 sep 2022
Datum tot: 
za 22 okt 2022
Soort: 
Expositie
Waar: 
KunstGein Podium, Stadshuis Nieuwegein