Opening expositie KOM kunst kijken

KunstGein gaat verhuizen! Vanwege de grote verbouwing van het Stadshuis verlaten we, na bijna tien jaar, Podium in het atrium.

Theater DE KOM biedt ons tijdens die periode gastvrij een expositieruimte. Daar zijn we erg blij mee! Zo houden we een ruimte in het centrum waar we kunst kunnen tentoonstellen.
Van woensdag 19 april t/m zaterdag 3 juni wordt in DE KOM de expositie ‘KOM kunst kijken’ gehouden. Deze wordt op zaterdag 22 april om 15.30 uur feestelijk geopend door wethouder John van Engelen. We nodigen u van harte uit hierbij aanwezig te zijn.

In de expositie kunt u genieten van werk van kunstenaars Wietske Otter en Gerard van Markus. Wietske geeft in haar schilderijen abstract weer wat ze voelt of wat haar bezighoudt. Dat gebeurt door kleur, maar ook door het gebruik van verschillende materialen. Gerard daarentegen is fijnschilder en werkt dus zeer gedetailleerd. Hij schildert voornamelijk met olieverf op paneel. Kortom, zeer verschillende werkwijzen, kom eens kijken! De openingstijden zijn van woensdag t/m zaterdag van 12.30 uur – 16.30 uur. Begane grond theater DE KOM.

Graag tot ziens bij de feestelijke opening!

Datum van: 
za 22 apr 2023
Datum tot: 
za 22 apr 2023
Soort: 
Expositie
Waar: 
KunstGein EXPOSITIE, theater DE KOM, Nieuwegein