Workshop Acrylic Pouring

Bijzondere prestatie! 5 x keer op rij een overvolle workshop acrylic pouring o.l.v. Jasmijn Felix

Donderdag 31 januari was het dat Jasmijn met onvervalst enthousiasme een uitleg gaf over wat is nu acrylic pouring.

Deelnemers gingen enthousiast aan de slag. Een aantal zeiden echt: ‘geweldig leuk’. Super leuk!  Ook de doorgewinterde kunstenaars.  Een deelnemer gaat de techniek weer uitproberen met jongeren waar ze les aan geeft. Een andere dame gaat het binnen haar vrijwilligerswerk met ouderen doen! Dus het enthousiasme van Jasmijn wordt verder verspreid.

Een aantal durfden het bij het tweede en derde doek ook aan om zelf te experimenteren, eerst gieten en dan met een stokje intekenen, dat ook weer bijzonder resultaat heeft!  Bekijk hier de foto's.

Meer weten over nieuwe en/of vervolg workshops? Stuur een mail naar jasmijnfelix@outlook.com


Na de succesvolle workshops van afgelopen jaar, organiseert KunstGein i.s.m. Jasmijn Felix wederom een acrylic pouring workshop. De deelnemers vonden het fantastisch!

Acrylic pouring oftewel acrylverf gieten is een ontzettend interessante en vooral leuke manier om abstracte kunst te maken. Door de acrylverf op de juiste manier te verdunnen wordt deze gietbaar en kun je gaan beginnen met het creëren van prachtige kunstwerken.
Jasmijn Felix is een ware kunstenaar met acrylic pouring. Ze is verslingerd aan het werken met deze techniek die je eindeloos veel mogelijkheden biedt om je creativiteit vorm te geven. Het werkt ook therapeutisch: terwijl je met je handen bezig bent maakt het vaak je hoofd leeg.

Tijdens de workshop laat Jasmijn je kennis maken met deze techniek met als resultaat drie verschillende schilderijtjes naar eigen idee gecreëerd.
De workshop is geschikt voor beginners. Het benodigde materiaal is aanwezig. Zelf meenemen: oud t-shirt of lap voor eventueel verfspatten!

Inschrijving tot 10 januari 2019 september via inschrijvingenkunstgein@gmail.com o.v.v. Workshop acrylic pouring.
Na bevestiging inschrijving betaling p.p. € 25,00  incl. koffie/thee.
Stadspas is geldig.

Datum van: 
do 31 jan 2019
Datum tot: 
do 31 jan 2019
Soort: 
Workshop
Waar: 
KunstGein Podium Stadshuis Nieuwegein