Sketchcrawl in de zomermaanden

Heerlijk, we kunnen weer naar buiten, het zonnetje schijnt en met de huidige versoepeling is het weer mogelijk met niet te veel mensen te gaan sketch crawlen.

Maar wat is een Sketchcrawl?  Het woord is afgeleid van het woord Pubcrawl (kroegentocht). Het is eigenlijk een soort teken-tocht voor liefhebbers en het liefst in de buitenlucht. Je spreekt af op een bepaalde plek, 'markeert' een omgeving waarbinnen ieder blijft om te tekenen en je tekent wat je om je heen ziet. Dit kan één grote of meerdere kleine tekeningen zijn. Basis is vaak pen/potlood en eventueel waterverf. Een kwartier voor de afsluiting kom je bij elkaar, leg je de schetsboeken bij elkaar en deelt ervaringen.

Het leuke is natuurlijk dat ieder op eigen wijze dezelfde omgeving tekent en daarin dan de verschillen te zien.

We hebben voor de zomermaanden mooie locaties gespot in Nieuwegein, tenslotte is het feest in Nieuwegein ter ere van het 50 jarig bestaan.

1)   3 juli : Herenstraat (Jutphaas)
2) 24 juli : Vreeswijk, rond de oude sluis kom
3) 14 aug: Natuurkwartier/Park

Tijden: van 11.00  tot 14.00 uur.

Kortom genoeg te zien om lekker creatief bezig zijn met je favoriete hobby tekenen.

Enthousiast geworden, meld je aan voor 28 juni via activiteitenkunstgein@gmail.com o.v.v. Sketchcrawl optie 1, 2, of 3. Natuurlijk mag je ook voor alle drie inschrijven.

Er zijn geen kosten verbonden aan deze activiteit. Maar neem zelf wat te drinken en schetsboek pen/potlood en waterverf mee.

Datum van: 
za 3 jul 2021
Datum tot: 
za 3 jul 2021
Soort: 
Schilderen
Waar: 
Diverse lokaties