Sketchcrawl 2

Ondanks de regen een zeer geslaagde Sketchcrawl!

De keuze voor binnen bij de museumwerf was een goeie! Een heerlijk rustige plek en natuurlijk veel te zien en te tekenen.

Gelukkig was afgelopen zondag het theehuis open (themazondag). Vanuit het theehuis, had je mooi zicht op een aantal schepen buiten op de werf. Sommige waagden zich naar buiten om toch droog onder de overstekende boeg van een schip te kunnen tekenen.

Het gezelschap was lekker gevarieerd, jong en oud waren vertegenwoordigd. Een ieder was het erover eens, dit is zeker voor herhaling vatbaar! De onderwerpen waren uitdagend, soms pittig, maar het samen tekenen maakt het leuk en inspirerend.

Bekijk de foto's


“Sketchcrawl”  wie tekent er mee op zondag 6 oktober van 13.00 tot 17.00 uur?

Voor de 2e keer jaar organiseert KunstGein Podium “Sketchcrawl”. Lekker buiten/binnen creatief bezig zijn met je favoriete hobby tekenen.

Wat betekent Sketchcrawl nou eigenlijk? Het woord Sketchcrawl is afgeleid van het woord Pubcrawl (kroegentocht). Het is eigenlijk een soort tekentocht voor liefhebbers en het liefst in de buitenlucht. Je spreekt af op een bepaalde plek, 'markeert' een omgeving waarbinnen iedereen blijft om te tekenen en je tekent wat je om je heen ziet. Dit kan één grote of meerdere kleinere tekeningen zijn. Basis is vaak pen/potlood en eventueel waterverf. Een half uur voor de afsluiting kom je bij elkaar, leg je de sketchbooks bij elkaar en deel je ervaringen. Het leuke is natuurlijk dat ieder op eigen wijze dezelfde omgeving tekent en daarin de verschillen te zien.

Stichting KunstGein heeft wederom gekozen voor een plek rond de Oude Sluis van Vreeswijk, mits het mooi weer is; mocht dat niet het geval zijn dan is het alternatief de Museumwerf Vreeswijk op de Wierselaan.

Enthousiast geworden? schrijf je in voor 3 oktober via activiteitenkunstgein@gmail.com o.v.v Sketchcrawl, er zijn geen kosten verbonden aan deze activiteit, maar neem zelf wat te drinken, schetsboek, pen/potlood en waterverf mee.

Datum van: 
zo 6 okt 2019
Datum tot: 
zo 6 okt 2019
Soort: 
Evenement
Waar: 
Oude Sluis, Vreeswijk