Rijnhuizen Buitengewoon

Rijnhuizen Buitengewoon wordt niet meer georganiseerd


Update Rijnhuizen Buitengewoon 2021

Beste Kunstliefhebber,

Het is voor iedereen een vreemde tijd en het belang van onze gezondheid staat voorop. Met de huidige afgegeven Corona-maatregelen door de overheid heeft het bestuur besloten dat er, net als in 2020, ook in 2021 helaas geen kunst- en cultuurevenement Rijnhuizen Buitengewoon kan plaatsvinden.

Wij begrijpen dat dit voor velen een teleurstelling is, maar er zijn teveel onzekerheden die de organisatie in de weg staan. Na het beëindigen van de maatregelen rondom het coronavirus bekijkt het bestuur de mogelijkheden om het evenement in 2022 te organiseren.

Wij danken u voor uw begrip; houd moed en blijf gezond.


Inschrijving Rijnhuizen Buitengewoon 11 en 12 juli  2020

De inschrijving voor deelnemers aan Rijnhuizen Buitengewoon 2020 is sinds 15 februari 2020 gesloten.


Aankondiging Cultuurevenement Rijnhuizen Buitengewoon 11 en 12 juli  2020

Het cultuurevenement Rijnhuizen Buitengewoon 2018 was een groot succes! Alles en iedereen liet zich van zijn beste kant zien: schitterende locatie, boeiende kunst, leuke mensen, prettig publiek en zelfs een dag van de twee dagen met een zonnetje.

Reden genoeg om volgend jaar op 11 en 12 juli 2020, opnieuw een editie Rijnhuizen Buitengewoon te organiseren. Het is alom bekend dat Stichting KunstGein graag de kunstenaars in het middelpunt zet. Het doel voor 2020 is dan ook een zeer gevarieerd programma en een breed aanbod aan de bezoekers te bieden. Zo zal het mooiste werk van amateur/professionele kunstschilders en beeldend kunstenaars worden tentoongesteld.

Op verschillende locaties in het park zijn er voordrachten van schrijvers en dichters. Dansgroepen en muzikanten zijn natuurlijk ook aanwezig. Daarnaast bestaat de mogelijkheid voor jong en oud om o.l.v. kunstenaars diverse workshops te volgen.

In november 2019 starten wij met de inschrijvingen.Samen maken we er een mooi evenement van.


Een buitengewoon 'Rijnhuizen Buitengewoon 2018'

Kijk hier naar een impressie van dit fantastische kunst- en cultuurevenement op Kasteel Rijnhuizen, georganiseerd door o.a. Stichting KunstGein.