Kunstzinnig diner: "kunst op je bord"

Afgelopen dinsdag 9 mei stond het restaurant Le Pont Bleu in het teken van Kunst op je bord.

De avond was volgeboekt en de keukenbrigade heeft zich uitgeleefd op een breed kleuren- en smakenpalet. Zo wordt de tomatensoep geserveerd in blik met etiket van Andy Warhol, het prachtige hoofdgerecht geïnspireerd op Kandinsky en als afsluiter een “Mondriaan” dessert.
Chapeau voor de studenten van het ROC voor een zeer geslaagde culinaire avond.
Bekijk de foto’s voor een smakelijke terugblik


Stichting KunstGein en het Facility Horeca & Travel College Nieuwegein nodigen je uit voor een culinair en kunstzinnig diner in restaurant Le Pont Bleu op dinsdag 9 mei van 17.30 - 20.00 uur.

KunstGein heeft in samenwerking met de studenten van het ROC een bijzonder menu gecreëerd waarin de grenzen tussen kunst en eten vervagen.
Na het volgen van een workshop over kleurgebruik en geïnspireerd op de kunstenaars Warhol, Kandinsky en Mondriaan heeft de keukenbrigade het menu “Kunst op je bord” samengesteld.

Wil je ook verrast worden en genieten van dit heerlijke kunstzinnige 4-gangenmenu? Meld je dan snel aan, want er zijn slechts 55 plaatsen.
De kosten zijn € 27,50 p.p. inclusief drank. Aanmelding tot 30 april via inschrijvingenkunstgein@gmail.com o.v.v. Kunst op je bord 9 mei.

Proef de kunst en proost met ons mee!!!
Tijdens “Kunst op je bord” kun je ook kunstwerken bewonderen.

Datum van: 
di 9 mei 2017
Datum tot: 
di 9 mei 2017
Soort: 
Diner
Waar: 
Le Pont Bleu, ROC, Newtonbaan 12, Nieuwegein