Karikatuur tekenen

Workshop karikatuur tekenen groot succes!

Volgens de cursisten was deze workshop o.l.v. karikaturist Jan Ibelings echt een succes, met name door zijn enthousiaste manier van lesgeven.

Een impressie van de workshop karikatuur tekenen vindt u hier


Met de workshop karikatuur tekenen leert u hoe een sneltekenaar te werk gaat. Neem een kijkje in de keuken van Karikaturist IBIS en bekijk uzelf, collega’s of vriend(inn)en eens met andere ogen!

Een vriend met een brede scheiding of een zus met een opvallend reukorgaan? U mag het allemaal tekenen, want het is een karikatuur!

Tijdens de workshop karikatuur tekenen krijgt u voorbeelden, verschillende technieken aangereikt en leert u de kneepjes van het vak.
Kom samen met uw vriend, vriendin, collega of buurvrouw naar deze workshop voor veel teken plezier. Komt u alleen? geen probleem, neem een aantal portret foto’s van iemand die u wilt gaan tekenen mee. Of kom een “selfie” tekenen!
De workshop karikatuur tekenen is geschikt voor beginners en het benodigde materiaal zoals tekenpapier, stiften, potloden, gummen en puntenslijpers is aanwezig.

1e workshop: 7 november (vol)
2e workshop: 22 november
De workshop is van 19.30 uur tot 22.00 uur

Aanmelden kan tot 18 november via inschrijvingenkunstgein@gmail.com o.v.v. Workshop Karikatuur tekenen. De kosten zijn € 8,50 p.p. inclusief koffie/thee. Stadspas geldig.
U vindt KunstGein Podium in het Atrium (begane grond) van het Stadshuis Nieuwegein.

Datum van: 
wo 22 nov 2017
Datum tot: 
wo 22 nov 2017
Soort: 
Workshop
Waar: 
KunstGein Podium, Stadshuis Nieuwegein, Stadsplein 1c