Karel de Graaf

Schilderen en Tekenen

Toen mijn Vut-tijd was aangebroken kon ik een wens die ik al wel 25 jaar met mij meedroeg tot vervulling laten komen. Ik wilde graag tekenen en schilderen, maar door mijn andere hobby`s was daar  geen tijd voor. In Houten heb ik mij toentertijd aangemeld  voor een cursus 10 keer schilderen met acryl voor beginners op woensdagmorgen van het Cursusproject Houten. Aangezien er geen vervolgcursus was, stelde de docente, beeldend kunstenaar Gerda Cozijnsen, voor om bij haar thuis in een groepje op de woensdagmorgen te komen schilderen. Inmiddels doe ik dat nu al 12 jaar.

Gerda Cozijnsen verstaat de kust, om met respect voor ieders creativiteit, je op ontdekkingsreis te laten gaan op zoek naar nieuwe grenzen en mogelijkheden. Het resultaat van 12 jaar zoeken, ontwikkeling en inspiratie laat zien dat je met compositie en kleur vele kanten uit kunt.
Het werk dat ik heb gemaakt is divers. Ik schilder zowel figuratief, landschappen, als non-figuratief (abstract) waarin kleur en lijnenspel de hoofdelementen zijn.

Expositie: 
ma 6 aug 2018 t/m za 15 sep 2018
Locatie: 

KunstGein Podium

Stadshuis Nieuwegein, Stadsplein 1
Nieuwegein