Gonneke Prak

Lego

Als beeldend kunstenaar en docent beeldende vorming wil ik mensen motiveren en enthousiasmeren om te gaan maken en de ruimte te geven aan de eigen verbeelding. Ik zie veel onzekerheid over het eigen maken. Door op een laagdrempelige manier aan de slag te gaan met creativiteit zie ik het plezier en het zelfvertrouwen terugkomen. Dit doe ik in de lessen en workshops die ik geef aan allerlei doelgroepen en je ziet dit terug in de producten die ik ontwikkel. 

Met mijn eigen beeldend werk wil ik ook de verbeelding en fantasie oproepen. Lego, een van de media waar ik graag mee werk, nodigt bij uitstek hiertoe uit. Ik vind het mooi wanneer de verhalen van de toeschouwer en mijn werk een verbinding met elkaar aangaan. Ik ga hier graag over in gesprek.

Naast eigen Lego-werk vind je ook een aantal werken wat ik samen met mijn Lego-duo Agnes van Es heb gemaakt.

Tijdens de expositie zal ik een aantal workshops 'stop-motion filmpjes maken met Lego' geven op zaterdag 19 februari 10.00-11.30 of woensdag 2 maart 19.30 - 21.00.

Je vindt meer informatie over mij en mijn werk via:
www.gonnekeprak.nl
https://www.facebook.com/GonnekePrak/
https://www.instagram.com/gonnekeprak/
https://www.instagram.com/durftetekenen/
https://www.instagram.com/lego_duck_nl/

Afgelopen zomer won Gonneke een voorname bouwwedstrijd met Lego. Als prijs was haar werk “Story of a Friendly Dragon" 3 maanden lang te bewonderen in de Hermitage-tentoonstelling  Romanov’s in de ban van de ridders. En te zien in KunstGein Podium.
Story of a Friendly Dragon: 3e foto hierboven

Expositie: 
wo 26 jan 2022 t/m za 5 mrt 2022
Locatie: 

KunstGein Podium, Stadshuis Nieuwegein

Stadsplein 1c
Nieuwegein