Expositie Etalage Raadstede 75

Ria van den Brink-Jansen - schilderijen

In 2006 ben ik begonnen met schilderen met acrylverf en volg nog steeds lessen in Nieuwegein. Dit doe ik met veel plezier. De laatste twee jaar verf ik graag met de kleuren blauw, groen, oranje en bruin. Van die kleuren word ik blij.
Sinds 3 jaar ben ik ook aan het tekenen met pastelpotloden en krijt. Als ik daar mee bezig ben voel ik mij helemaal zen.

 

Tanja de Rijk-van der Steen - keramiek

Mijn passie ligt bij het creëren en het ontwikkelen van gedraaide vormen, soms handgevormde objecten in porselein- en steengoedklei. Met behulp van eigen ontwikkelde glazuren wordt het een eenheid, met soms symbolische waarden.
Sinds 2010 is mijn atelier gevestigd in Tienhoven bij Utrecht. Hier geef ik lessen in draaien, workshops Raku stoken en werk ik in opdracht. Sinds 2019 lid van NVK.
Mijn werk is voornamelijk in Turquoise kristalglazuur, een vrolijke, levenslustige kleur die met regelmaat is terug te vinden in het interieur en al eeuwen geleden werd toegepast in bijvoorbeeld de sieraden van het oude Egypte en Indianenculturen in Amerika (jeugdreizen).
Heeft u interesse voor 1 van de getoonde objecten, neem dan contact op met info@keramiekrijk.nl.