Expo 65: Keramiek Centraal

Keramiek Centraal exposeert bij KunstGein Podium!

Een tijd geleden kreeg ik - Meriam Schinkel-van Maarseveen - een leuk bericht van KunstGein of ik zin had om weer eens te exposeren bij KunstGein Podium. Ik mocht hier al eens eerder mijn werk tentoonstellen.

Inmiddels ben ik aangesloten bij Keramiek Centraal. Een fijne groep keramisten die graag samen exposeren en geregeld elkaar zien en spreken. En veel proberen te delen met elkaar. Ze wonen niet allemaal in Nieuwegein maar verdeeld in het midden van ons land.

Ik heb KunstGein gevraagd of ze het zag zitten om er een gezamenlijke expositie van te maken. Leuk voor ons allemaal en goed om als groep Keramiek Centraal naar buiten te treden.

Dat gaan we u laten zien in een expositie die gehouden wordt bij KunstGein Podium op 26 augustus t/m 3 oktober. 

We hopen u allen graag te zien en wij proberen zelf ook vaak aanwezig te zijn. 

Deelnemende keramisten; Harry Spenkelink,  Pien Mandersloot, Marga Niederer-Van Huizen, Ceciel Thuijs, Inge Aarden, Yvetti van den Berg, Meriam Schinkel-van Maarseveen, Elena Petrova, Janina Brugman, Evelyn Verelst en Marja van der Reest.

Podium is open op woe-, do-, vrij-, za. 12.00-16.00. Een van de kunstenaars is altijd aanwezig. U vindt Podium in het atrium (begane grond) van Stadshuis Nieuwegein. Vergeet niet ook de etalage Raadstede 75 (voorheen Manschot) te bekijken.

Datum van: 
wo 26 aug 2020
Datum tot: 
za 3 okt 2020
Soort: 
Expositie
Waar: 
KunstGein Podium, Stadshuis Nieuwegein