Acrylic Pouring

Ook deze zomer creatief bezig zijn!

Voor de thuisblijvers of degene die net terug zijn van vakantie, schrijf je nu in voor deze creatieve workshop.

Wanneer? donderdag 12 augustus - 19.30 - 21.00 in KunstGein Podium.                   

Acrylic pouring of acrylverf gieten is een ontzettend interessante en vooral leuke manier om abstracte kunst te maken. Door de acrylverf op de juiste manier te verdunnen wordt deze gietbaar en kun je gaan beginnen met het creëren van prachtige kunstwerken.

Jasmijn Felix is een ware kunstenaar met acrylic pouring. Ze is verslingerd aan het werken met deze techniek die je eindeloos veel mogelijkheden biedt om je creativiteit vorm te geven. Het werkt ook therapeutisch: terwijl je met je handen bezig bent maakt het ook vaak je hoofd leeg. Tijdens de workshop laat Jasmijn je kennis maken met deze techniek met als resultaat twee verschillende schilderijtjes naar eigen idee gecreëerd.

De workshop is geschikt voor iedereen. Het benodigde materiaal is aanwezig. Zelf meenemen: oud t-shirt of lap voor eventueel verfspatten!

Inschrijving tot 4 augustus via inschrijvingenkunstgein@gmail.com o.v.v. Workshop acrylic pouring. Na bevestiging inschrijving betaling p.p. € 25,00 incl. koffie/thee. Stadspas is geldig.

Datum van: 
do 12 aug 2021
Datum tot: 
do 12 aug 2021
Soort: 
Workshop
Waar: 
KunstGein Podium, Stadshuis Nieuwegein