Opening expositie "Liefde voor Verf"

Het was weer een feestelijke opening vrijdagavond op Valentijnsdag van -hoe toepasselijk- Expo LIEFDE VOOR VERF. Bekijk hier de foto's!
Nu te zien tot en met 7 maart.


Schilderschool d’ Oude Werf Nieuwegein bestaat 15 jaar: reden voor een feestelijke expo!

22 schilders van het Open Atelier van de Oude Werf tonen hun "LIEFDE VOOR VERF” in schilderijen gemaakt in de meest uiteenlopende stijlen en onderwerpen.

De openingsdatum is (heel toepasselijk) op Valentijnsdag en wel om 18:30 uur in KunstGein Podium in het atrium van het Stadshuis Nieuwegein.

De expositie is vanaf 12 februari tot en met 7 maart te bewonderen.

Zangduo Sophie en Sake Hijlkema verzorgen de muzikale omlijsting en natuurlijk staat er een heerlijk hapje en drankje voor u klaar.

Namens alle deelnemende kunstenaars -Alma Arentz, Yvon Baars, Sandra Bakker, Marieke Bremmer, Ellen van Dijck, Marja van Embden, Paula Hofman, Joyce Hogendorp, Jet Hoogenboom, Diny Jacobs, Erna Jongman, Elaine Koster, Wendy Lemmens, Judith van der Linden, Paul den Otter, Marijke Prenger, Carla Prins, Liesbeth Renckens, Lida Spliet, Joeta Verboom, Willy Verhoeven en Liem Che Yuen- wil ik u van harte welkom heten om deze kleurrijke ode aan verf te komen bekijken.

Graag tot ziens!

Sasja Bork
www.oude-werf.nl

Podium is open op woe-, do-, vrij-, za. 13.00-17.00.
Een van de kunstenaars is altijd aanwezig. U vindt Podium in het atrium (begane grond) van Stadshuis Nieuwegein.

Vergeet niet ook de etalage Raadstede 75 (voorheen Manschot) te bekijken.

Datum van: 
vr 14 feb 2020
Datum tot: 
vr 14 feb 2020
Soort: 
Expositie
Waar: 
KunstGein Podium, Stadshuis Nieuwegein