Expo 15: een bééld van een stadshuis!

Vijf leden van Fotoclub Perspektief Houten hebben Stadshuis Nieuwegein op een bijzonder artistieke wijze in beeld gebracht. Van 24 juni tot en met 11 juli exposeren zij in KunstGein Podium in het atrium van het Stadshuis. Gratis? Ja natuurlijk. Je kunt komen kijken van woensdag tot en met zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur.

Het in 2012 geopende Stadshuis werd ontworpen door het Deense 3XN in samenwerking met ABT. In het ontwerp staat transparantie in meerdere opzichten centraal. De fotografen - Agatha Laurijsen, Olga Verkuil, Pieter Ward, Hans de Vries en Christ Goossens - hebben dit in beeld gebracht maar ook het lijnenspel dat overal in het kantoor zichtbaar is. De foto's zijn met name verrassend door het werken met details. Goossens combineert fotografisch werk én schilderijen regelmatig met beelden, wat een extra dimensie oplevert.
Werken van Fotoclub Perspektief Houten zijn eveneens te zien in de etalages van KunstGein Podium in de Binnenstede op Cityplaza.

Bekijk de foto's van deze expositie in KunstGein Podium: http://hansjdevries.jalbum.net/2015-06-26%20KunstGein%20expositie/

Datum van: 
wo 24 jun 2015
Datum tot: 
za 11 jul 2015
Soort: 
Expositie
Waar: 
KunstGein Podium