Workshop Acrylic Pouring

De 1e en 2e workshop op 13 en 20 september zijn volgeboekt! De deelnemers vonden het fantastisch! Bekijk hier de foto's.

Schrijf je nu in voor de 3e creatieve workshop op 27 september van 19.30 - 21.00 uur.

Acrylic pouring oftewel acrylverf gieten is een ontzettend interessante en vooral leuke manier om abstracte kunst te maken. Door de acrylverf op de juiste manier te verdunnen wordt deze gietbaar en kun je gaan beginnen met het creëren van prachtige kunstwerken.

Jasmijn Felix is een ware kunstenaar met acrylic pouring. Ze is verslingerd aan het werken met deze techniek die je eindeloos veel mogelijkheden biedt om je creativiteit vorm te geven. Het werkt ook therapeutisch: terwijl je met je handen bezig bent maakt het vaak je hoofd leeg.

Jasmijn exposeert t/m 15 september haar “acrylic pouring” schilderijen in KunstGein Podium. Je kunt hier haar werk bekijken.

Tijdens de workshop laat Jasmijn je kennis maken met deze techniek met als resultaat drie verschillende schilderijtjes naar eigen idee gecreëerd.
De workshop is geschikt voor beginners. Het benodigde materiaal is aanwezig. Zelf meenemen: oud t-shirt of lap voor eventueel verfspatten!

Inschrijving tot 24 september via inschrijvingenkunstgein@gmail.com o.v.v. Workshop acrylic pouring.
Na bevestiging inschrijving betaling p.p. € 25,00  incl. koffie/thee.
Stadspas is geldig.

Datum van: 
do 27 sep 2018
Datum tot: 
do 27 sep 2018
Soort: 
Workshop
Waar: 
KunstGein Podium Stadshuis Nieuwegein