Workshop Acrylic Pouring

Volgend jaar lekker creatief bezig zijn?

Schrijf je dan in voor de workshop Acrylic Pouring op dinsdag 15 jnauri 2019 - 19.30 - 21.00 uur!

Na de succesvolle workshops van afgelopen jaar, organiseert KunstGein i.s.m. Jasmijn Felix wederom een acrylic pouring workshop. De deelnemers vonden het fantastisch! Bekijk hier de foto's.

Acrylic pouring oftewel acrylverf gieten is een ontzettend interessante en vooral leuke manier om abstracte kunst te maken. Door de acrylverf op de juiste manier te verdunnen wordt deze gietbaar en kun je gaan beginnen met het creëren van prachtige kunstwerken.
Jasmijn Felix is een ware kunstenaar met acrylic pouring. Ze is verslingerd aan het werken met deze techniek die je eindeloos veel mogelijkheden biedt om je creativiteit vorm te geven. Het werkt ook therapeutisch: terwijl je met je handen bezig bent maakt het vaak je hoofd leeg.

Tijdens de workshop laat Jasmijn je kennis maken met deze techniek met als resultaat drie verschillende schilderijtjes naar eigen idee gecreëerd.
De workshop is geschikt voor beginners. Het benodigde materiaal is aanwezig. Zelf meenemen: oud t-shirt of lap voor eventueel verfspatten!

Inschrijving tot 10 januari 2019 september via inschrijvingenkunstgein@gmail.com o.v.v. Workshop acrylic pouring.
Na bevestiging inschrijving betaling p.p. € 25,00  incl. koffie/thee.
Stadspas is geldig.

Datum van: 
di 15 jan 2019
Datum tot: 
di 15 jan 2019
Soort: 
Workshop
Waar: 
KunstGein Podium Stadshuis Nieuwegein