Rijnhuizen Buitengewoon 2018

Kijk hier naar een impressie van dit fantastische kunst- en cultuurevenement op Kasteel Rijnhuizen, georganiseerd door Stichting KunstGein, Stichting Kunstmarkt Nieuwegein en Kunstenaarscentrum Nieuwegein.


"Rijnhuizen" is komend weekeinde "Buitengewoon"

Het is nog stil in het park rond Kasteel Rijnhuizen, maar volgend weekeinde is het dan zover: op zaterdag 25 en zondag 26 augustus vindt de eerste editie van het culturele evenement ‘Rijnhuizen Buitengewoon’ plaats.
Ruim zestig amateur- en professionele kunstenaars uit de regio tonen van 12.00 tot 17.00 uur hun werk in expositietenten en langs de beeldenroute. Lees meer


Kunst verbindt!

Een van de ‘pareltjes’ in Nieuwegein is ongetwijfeld Kasteel Rijnhuizen met z’n prachtige tuin. Reden genoeg voor drie Nieuwegeinse kunstorganisaties om deze unieke locatie te willen gebruiken voor een cultureel evenement.
Het Kunstenaars Centrum Nieuwegein, Stichting KunstGein en Stichting Kunstmarkt hebben daarom de handen ineen geslagen om zo’n bijzonder evenement te realiseren.

Rijnhuizen Buitengewoon’: een evenement waar zowel amateur- als professionele kunstenaars uit de regio hun werk in dit fraai aangelegde park presenteren voor een kunstminnend publiek van alle leeftijden. De organisatoren streven naar een veelzijdig kunstaanbod: naast een overdekte expositie zijn er een beeldenroute, demonstraties, voordrachten en muziek. Ook kunnen bezoekers zelf aan de slag bij diverse workshops.

Houdt komend weekend vrij voor

Rijnhuizen Buitengewoon
zaterdag 25 en zondag 26 augustus 2018

Alle nieuws over dit cultuurevenement kunt u op de voet volgen op:
www.rijnhuizenbuitengewoon.nl