Werkelijk Waar?

Onwerkelijk goed geslaagd project "Werkelijk waar?"

Na een inleidend woord van de voorzitter en een lezing over het begrip en de kenmerken van het genre magisch realisme nam discussieleider Jeep Meesters de zestig aanwezigen mee in de wonderlijke wereld, die elk koppel gedurende de afgelopen maanden had gecreëerd.

Zij vertelden over hun drijfveren, gedachten, hoogte- en dieptepunten in het scheppend proces in beeld en geschrift. De schilderijen en de foto werden besproken en markante citaten uit de vier verhalen las Meesters voor.

Zie ook: http://kunstgein.nl/magisch realisme en bekijk de foto's


11 oktober 2014 vindt in KunstGein Podium en in de ruimte ernaast een magisch gebeuren plaats met als titel Werkelijk Waar?
Vier kunstenaars (twee beeldend kunstenaars en twee schrijvers) leenden een bijzonder kunstwerk uit aan vier collega's (twee schrijvers en twee beeldend kunstenaars), die naar aanleiding daarvan een eigen werk creëerden. Zij kenden elkaar niet, hun namen waren geheim evenals de gemaakte kunstwerken. Alle werken moesten passen in de stroming magisch realisme. Op de bijeenkomst 11 oktober komen zij bij elkaar en vertellen het publiek over hun ervaringen. In Podium is een expositie van magisch realistisch werk met schilderijen, teksten, boeken en foto's.

Inschrijving tot 3 oktober via stichtingkunstgein@gmail.com o.v.v. "Werkelijk waar?"
Betaling na bevestiging inschrijving. Kosten € 7,50 m.i.v. koffie. Daarnaast kunnen aanwezigen het boek "Werkelijk waar?" aanschaffen tegen gereduceerd tarief van € 4,00. Toegang scholieren en studenten gratis.

Datum van: 
za 11 okt 2014
Datum tot: 
za 11 okt 2014
Soort: 
Evenement
Waar: 
KunstGein Podium, Stadshuis Nieuwegein, Stadsplein 1